onsdag 27 februari 2013

Februari eller Mars?

Hej på er!
Efter mycket om och men tror jag att jag nöjer mig med bakgrundsfärgen, rubrikfärgen, typsnitten och teckenstorlekar. Min man kallar det beslutsångest och kanske har han rätt. Jag är så här, jag tycker och tror att det alltid kan bli bättre och finare, dessutom är det väldigt roligt att "skapa".

Det blev en tuff start på veckan, tidiga mornar, tuffa arbetsuppgifter och sena kvällar, tur att jag har trevliga arbetskamrater. Det märks tydligt att min hjärna varvade ner under sportlovet, den har inte riktigt kommit i gång. I dag skickade jag man och den lilla till Bvc på 4-års kontroll, det var bara det att det var en månad för tidigt, stackars J. Nu i kväll ska jag bara sitta i soffan och titta på Sveriges Mästerkock och Mia på Grötö, det är väl onsdag?

Tyvärr blev det inte mer spännande/intressant än så här, mycket på grund av att jag egentligen bara har jobbat och jobbat och dessutom kommit hem sent på kvällarna.


Ps....i dag har solen värmt genom fönstret, snön har droppat från taket och ute har det till och med luktat vår, underbart.

Kram




fredag 22 februari 2013

Aktiviteter

Hej på er igen!

Solen har tittat fram och i går var vi ute hela förmiddagen. Barnen byggde ett Lek- och Busland på tomten, sedan satt de rödmosiga inne vid brasan och myste med varm choklad. Tanken var att vi skulle grilla hamburgare ute i solen men den lilla blev alldeles slut av all pulkaåkning och lek i det egna tillverkade Bulslandet så vi fick steka dem inne. Den lilla hade ett förslag att J skulle stå själv ute och grilla hamburgare och sedan springa in med dem när de var klara.

I dag på förmiddagen var vi ute och åkte skridskor på sjön, jättetrevligt, det var ca -6 grader och vindstilla. Den lilla åker fantastiskt bra med tanke på att hon bara har åkte fyra gånger. Mina föräldrar var med och det gör det hela ännu trevligare, dock slutade utflykten med ömma bakar och nu ligger den lilla nerbäddad i soffan och tittar på JordgubbsLisa och den stora sitter här bredvid mig och målar.

Under lovet har vi verkligen tagit dagarna som de kommer, inga "måsten" och ingen stress, det är verkligen lyx att få vara hemma med sina barn. Nu har vi aktiverad dem så mycket att de nästan behöver ett lov för att vila upp sig inför skolstarten.
Vi ses!

Pretty in Pink


Hej!
Jag varit på en lite shoppingrunda och besökt några av mina favoritbutiker. Det här handlade jag och jag inser att jag har övergått från blått till rosa. Det blir trevligt att få ställa fram dem till våren, ute är det minusgrader och snö så jag får tålmodigt vänta ett tag till. Tänk vad mycket tid jag har på mig att handla flera rosa saker till mitt vita hem.
Vi ses!

onsdag 20 februari 2013

Vackert

Hej! 
Nu när jag kommit igång med att blogga måste jag få visa mitt favoritporslin, Amy Pale Blue, från Green Gate. Visst är det fint? Ser ni mönstret på insidan, det påminner om ett gammalt bokmärke. Vill ha mer....
I dag har J och mina barn åkt skridskor, J säger att de åker jättebra nu och jag inser att jag måste skaffa mig ett par skridskor så att jag kan följa med dem.

tisdag 19 februari 2013

Sportlov


Nu är det sportlov och det är mycket jag vill hinna med att göra. Solen tittade fram i dag och det blev lättare. In med våren, ljuset och pastellen! Det enda negativa är att nu syns det verkligen att mina fönster måste putsas.
Familjen var till badhuset med barnens mormor och morfar, medan de plaskade runt försökte jag få ordning på min blogg, det tog halva dagen...J säger att det tog hela.