fredag 22 februari 2013

Aktiviteter

Hej på er igen!

Solen har tittat fram och i går var vi ute hela förmiddagen. Barnen byggde ett Lek- och Busland på tomten, sedan satt de rödmosiga inne vid brasan och myste med varm choklad. Tanken var att vi skulle grilla hamburgare ute i solen men den lilla blev alldeles slut av all pulkaåkning och lek i det egna tillverkade Bulslandet så vi fick steka dem inne. Den lilla hade ett förslag att J skulle stå själv ute och grilla hamburgare och sedan springa in med dem när de var klara.

I dag på förmiddagen var vi ute och åkte skridskor på sjön, jättetrevligt, det var ca -6 grader och vindstilla. Den lilla åker fantastiskt bra med tanke på att hon bara har åkte fyra gånger. Mina föräldrar var med och det gör det hela ännu trevligare, dock slutade utflykten med ömma bakar och nu ligger den lilla nerbäddad i soffan och tittar på JordgubbsLisa och den stora sitter här bredvid mig och målar.

Under lovet har vi verkligen tagit dagarna som de kommer, inga "måsten" och ingen stress, det är verkligen lyx att få vara hemma med sina barn. Nu har vi aktiverad dem så mycket att de nästan behöver ett lov för att vila upp sig inför skolstarten.
Vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar