lördag 14 mars 2015

Det känns i ansiktet

Dagens bild har M valt. Hon tycker att färgerna som speglar sig i köksbänken ser ut som kronan på Mellos logga, dock vill hon att bilden ska vara uppochner men det tyckte jag blir lite konstigt.

Armbandet finns hos Vitrinskåpet

Hej på er!

Hur härligt är det inte ute nu? (Konstig mening) Vi har varit ute precis hela dagen och det känns i ansiktet, kinder och näsa stramar lite och ögonen är inte van vid solljuset. och de tycker nog att jag skulle ha haft solglasögon på mig. 

Vi har plockat bort vinterns aktiviteter, nu får pulkor, skridskor och skidor vila. Vi passade också på att rensa trädgården från grenar och löv, det fanns en hel del efter förra veckans blåst. Några av alla våra syrenbuskar/-träd fick en ny frisyr, de växer och tar över delar av trädgården. Till lunch grillade vi hamburgare och åt årets första glass ute på trädäcket, det smakade sommar. Vi provade årets nya Magnumsmaker men på grund av laktosintolerans fick vi tjejer bara provsmaka PINK Rasberry och BLACK espresso och J fick ta upp resten. De var "så där",  BLACK espresso var godast, den andra blev lite för söt.

Vi tänker fotrsätta med att tycka att det är sommar och äter lite småplock i kväll, det blir lufttorkad skinka, melon, sallader i alla möjliga varianter och grillad halloumi. Varför vänta.

I kväll får vi se om rätt låt vinner.

Ha det bäst i solen!

Kram Lena


1 kommentar:

  1. Visst vann rätt låt? Jag tyckte det fanns ovanligt många bra i år och stämningen på Friends Arena var så härlig i lördags!
    Vilken jättefin bild! Det passar väl perfekt uppochner ner!?

    SvaraRadera