söndag 17 maj 2015

Från Gothia Towers

 Utsikten från Heaven 23 är svindlande och hissturen upp kändes i magen. På ena sidan finns hus ända bort till havet och på andra Liseberg.

Hej!

Ledsen att det varit tyst här i helgen!

Vi har spenderat helgen i Göteborg och vi har bland annat varit och besökt Universeum och Naturhistoriska Museet. Fredagen bjöd på strålande sol och vi passade på att äta den världsberömda räkmackan från restaurangen Heaven 23. Oj, vilka stora mackor och vad mycket räkor, det tog aldrig slut. Det är svårt att visa på bild, de var verkligen gigantiska. Priset kan kanske diskuteras, smakar det så kostar det. Vi fick nog betala en hel del för namnet och utsikten men det var det värt. Jättegott och vackert både inne och ute.
Se ni våra halva mackor? Vilken skillnad!
(Beklagar att bilderna blev matta i färgen, i min iver att föreviga dessa mackor glömde jag bort att ställa in kameran.)
 Det var en skön och intressant dag och vi avslutade med att besöka hotellets Spaavdelning. Vi bubblade utomhus och värmde upp oss i bastun, sedan var det inte svårt att natta barnen, den yngsta somnade till första paret i Let´s Dance och den äldre slocknade precis när sista paret dansat klart.
Kram på er

1 kommentar:

  1. Vilken härlig helg ni verkar haft!jag håller helt med, Gothia Towers utsikt och läge och västkusträkor är svårslagna:)!

    SvaraRadera