fredag 23 januari 2015

Bad, handboll och pizza

Hej på er!

Här blev det tyst, ledsen för det! Dagarna har varit fyllda från morgon till kväll. I tisdags hade vi klasskväll med pizza och aktiviteter. Eleverna var superduktiga och genomsvettiga av allt springande när vi gick hem. Det är roligt och intressant att umgås med dem "utanför" skolan, det är är trevligt och nyttigt att prata om annat än skolarbetet med dem.

Vilken vintervecka vi haft, snö, halka, mera snö och snökaos.  Barnen är förtjusta över all snö och det är svårt att få in dem. Jag skulle gissa att det har kommit flera decimeter under veckan. I dag har det inte snöat men det har varit väldigt kallt, termometern stod på -13 i morse, men i morgon ska det bara bli -1. Det är obehagligt när det är halt på vägarna och vi har haft en otäck och tragisk olycka där både ambulans och brandbil var inblandade. 

Den stora sitter och vilar sig mellan bad och handbollsturnering. Håret är uppsatt i en turtofs, dricksflaskan är påfylld och snart är läsläxan avklarad. Det är bara att ladda om! (För både stora och små.)

Efter den här fullspäckade veckan och som dessutom avslutas med månadens intensiva dag blir det hämtmat. Ja, jag vet pizza två dagar under en vecka. Hur ska det sluta?

Trevlig fredag!

Kram Lena


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar