söndag 9 november 2014

Fars dag och Fotoutmaning vänner emellan - Bus

Egentligen skulle jag visa en bild på M för hon är full med bus men det blir i stället den ordentliga, lugna och eftertänksamma T som få symbolisera dagens team.

Så här glad blev segraren. M blev ledsen och rullade sig i högen, vilket resulterade i att hon blev blöt från topp till tå. Jag tyckte synd om M för det är hon som sliter mest och som verkligen krattar. Tröstpriset blev en varm dusch och en kopp varm choklad,
I dag har vi äntligen krattat vår trädgård.Tanken var att vi skulle ha den stora krattardagen under lovet men det regnade och regnade och när den fina dagen kom var vi inte hemma. Sedan kom årets första snö och då rullades det små snöbollar i trädgården. Egentligen hade vi inte tänkt att kratta i dag men barnen tjatade och var ivriga. Regnställen åkte på och krattorna togs fram, det krattades och bars löv fram och tillbaka hela förmiddagen. Det är fritt fram att ta löv från andras högar, störst vinner. När barnen var genomblöta och gick in andades J ut och han fick till slut ihop några ordentliga högar.

Fler bidrag finns hos här och här.

Kram på er!

6 kommentarer:

  1. Underbara busbilder.

    Kramar
    Lene

    SvaraRadera
  2. Härliga busbilder! Skönt när löven är borta. Ha en fin dag Kram Pernilla

    SvaraRadera
  3. Lyckliga busbilder på härliga barn! Ha en fin vecka. /Lotta

    SvaraRadera
  4. Vilka härliga busbilder och bus bland löv är roligt!
    Kram Maria

    SvaraRadera
  5. Löv och bus hör ju ihop mer än något annat!! Fint bidrag :)

    Kram - tatjanis

    SvaraRadera