söndag 2 november 2014

Vildmarkshotellet

Herr och fru Pumpa hälsade oss välkomna till Vildmarkshotellet. 

Hej!

Jag tänkte berätta lite mer om vår lyckade minitripp till Kolmården. Jag är fortfarande väldigt imponerad över hur välplanerat och utfört allting var i djukrparken. Det var inte bara harmoni, det var en tuff bilresa för stackars M. Efter halva vägen kom frukosten upp och det var en tyst tjej som med delfinen Susa under armen (Ariels delfin) sakta gick in i hotellet och satte sig vid brasan. Det var tur att hon var förväntansfull, det gjorde att hon ganska snabbt "glömde" att hon mådde illa.

När vi checkat in var det dags för lunch och tro det eller ej men M fick i sig två pannkakor med blåbärssylt. Det är något speciellt med dessa pannkakor, det fungerar alltid. Efter lunchen var det dags för att bada i African Spa & Relax, vi bubblade, simmade och njöt av utsikten tills vi alla såg ut som russin. (Det får bli ett eget inlägg.) 
Överallt på hotellet fanns det spår av helgen.

Maten var god, jag åt hamburgare på högrev och till dessert delade jag och T på havtornssorbet med brownies. Det stod att det också skulle finnas mangopannacotta och vi tror att det var den där halva frysta kulan. Ska inte pannacotta vara krämig och "ofryst"?


Utanför hotellrummet samsades Östersjön och solnedgången. Det gick inte att klaga på utsikten.

Barnen var uppspelta efter sockerkickar och minidisco och det var svårt att få dem att somna. Det fnittrades och viskades till sent på kvällen.

Kram Lena


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar