lördag 29 november 2014

"Tio saker man inte ska göra på första dejten"

"Det klart att det finns plats för en cupcakes! Pizzan ska bara lägga sig åt sidan i magen."

Hej!

Nu är det alldeles tyst i köket, alla pratglada och fnittriga tjejer har gått hem. Jag och J har sett "riktiga dansmoves" och (tjuv)lyssnat på tjejsnack. Nu vet vi tio saker man inte ska göra på första dejten, vilka killar som är sötast och snyggast, fått klädtips för att se äldre ut och vilken som är den godaste VS-doften. Första dejten? Nu går det väl lite för fort!
 T var uppe tidigt och vi hann inte plocka undan frukosten innan hon började duka. Samtidigt som det kliar i mina fingrar är det trevligt att T bestämmer och gör det mesta själv. Ett tag funderade jag på att byta ut duken men då hade jag fått skämmas. Det blev en lång förmiddag med pirr i födelsedagsmagen, tjejerna hann både locka håret och bli osams. Det var skönt för alla när den första gästen kom.
 I kväll ska vi inte göra någonting, bara vara. T pysslar med sina presenter och M tittar på tv. I morgon är det första advent och om vädret tillåter ska vi gå ner på stan och få lite julkänsla.

Trevlig kväll!

Kram



1 kommentar:

  1. Första dejten...ja, hjälp...och godaste VS-doften då? De blir stora så vansinnigt fort. Hoppas ni har en fin lördagskväll!

    Kram Malin

    SvaraRadera